A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ТЕРЕБЛЯНСЬКИЙ ОПОРНИЙ ЛІЦЕЙ
БУШТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

      Виступ 11- х класів викликав велике захоплення, та море позитивних емоцій. До слова привітання приєдналися також учні 5- х класів з надзвичайно цікавими музичними номерами. Але особливу подяку треба сказати гурту "Wellart"-  керівник Рената Велеган,який ще більше доповнив та прикрасив свято своїми танцювальними композиціями.

Дата: від до Скинути

День учителя!

       Щороку в жовтні в Україні відзначають день працівників освіти. учитель - одна з найпопулярніших професій. І одна - з найскладніших. Адже хороший педагог повинен не тільки знати і доступно пояснювати свій предмет, а й прислухатися до думки учнів. Саме вчитель допомагає нам знайти місце в суспільстві, обрати професію. День вчителя - це гарний привід сказати "Спасибі" всі ,чиє ім'я Вчитель! 

13:55 28.09.2023

День миру у нашій школі.

Традиційно 21 вересня в Україні та й в у сьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

15:33 21.09.2023

«Малюнок, вірш, лист до мами»

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації – обласної військової адміністрації № 228 від 10 квітня 2023 року « Про проведення у 2023 році обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами», з метою привернення уваги здобувачів освіти до української родини, формування цілісної особистості, з розвиненим почуттям власної гідності, відповідальної за збереження і продовження сімейних культурно-історичних традицій, виховання шанобливого ставлення до жінки-матері як невтомної і самовідданої берегині звичаїв, традицій, духовності, виявлення й підтримки обдарованих дітей, у нашому закладі було  проведено І етап Конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами».

23:39 30.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Екскурсія - колективне відвідування місця з освітньою, науковою, спортивною або розважальною метою. Пізнання освіти через розваги дає хороший результат.

23:09 30.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою розширення знань учнів щодо безпечної дороги додому зі школи, повторення дорожніх знаків та їх призначення, закріплення правил дорожнього руху Куцина Н. В. - вчитель основ здоров'я, провела бесіду з учнями 6 - Б класу на тему: " Безпечна дорога додому"

23:04 30.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках тижня безпеки дорожнього руху Чопик В.В. - класний керівник 10 - А класу провела виховну годину на тему: "Порядок дій та правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів"

22:45 30.05.2023

Всесвітній день вишиванки!

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня.

23:07 21.05.2023

День Вишиванки - 2023!

Учні Тереблянського ОЗ ЗСО приєдналися до Дня вишиванки, одягнувши вишиті сорочки та сукні у школу.

23:02 21.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень